Metin2FRM.com | Moderatör Alımları Başladı!
Merhaba Metin2FRM Ailesi!Metin2 dünyasının en güncel ve dinamik platformu olma yolunda ilerlerken, topluluğumuzu daha düzenli, güvenli ve aktif bir hale getirmek için Yönetim Ekibimizi genişletiyoruz. Forum düzenini sağlayacak, üyelere rehberlik edecek ve Metin2FRM vizyonuna katkıda bulunacak yeni çalışma arkadaşları arıyoruz.
Moderatör Adaylarında Aranan Şartlar:
- Yaş Sınırı: En az 18 yaşında olmak.
- Bilgi Birikimi: Metin2, Pvp Serverlar ve forum işleyişi hakkında teknik veya genel bilgi sahibi olmak.
- Aktiflik: Günlük en az 3-4 saat forum üzerinde aktif vakit geçirebilmek.
- Üslup: Türkçeyi düzgün kullanmak, üyelerle iletişimde sabırlı ve çözüm odaklı olmak.
- Tarafsızlık: Adil bir yönetim anlayışına sahip olmak ve kişisel tartışmalardan uzak durmak.
Görev ve Sorumluluklar:
- Denetim: Forum kurallarına aykırı konuları, spam içerikleri ve reklamları temizlemek.
- Rehberlik: Soru-Cevap bölümlerinde üyelere yardımcı olmak ve etkileşimi artırmak.
- Koordinasyon: Üst yönetimle iletişimde kalarak forumun gelişimine yönelik fikirler sunmak.
- Düzen: Bölüm içerisindeki konuların doğru kategorilerde açılmasını sağlamak.
Başvuru Formu (Taslak)
Başvurunuzu "Moderatör Başvurusu - [Kullanıcı Adınız]" başlığı ile ilgili bölüme veya özel mesaj yoluyla bize iletebilirsiniz:- Ad / Soyad:
- Forum Kullanıcı Adı:
- Günlük Aktiflik Süresi (Saat):
- Uzman Olduğunuz Alan (Development, Server Tanıtım, Pazar vb.):
- Geçmiş Deneyimleriniz (Varsa hangi platformlar?):
- Neden Metin2FRM Yönetimine Katılmak İstiyorsunuz?:
Başvurular detaylı incelemeden geçecek ve uygun görülen adaylarla mülakat için iletişime geçilecektir.
Siz de Türkiye'nin yeni nesil Metin2 platformunda iz bırakmak istiyorsanız, başvurularınızı bekliyoruz!
Metin2FRM.com Yönetimi